Pojazd: 3 x Mikrus Mr-300
Nie wiedziałem gdzie to pytanie i prośbe umieścić ale chyba nadaje się do działu o wnętrzu Mikrusa....
Potrzebuje w miare szybko zdjecia i w miare dokłądny opis (jak zdjecia bedą ok to opis nie potrzebny...) mocowania koła zapasowego w mikrusie. U mnie sie nie zachowały niestety...
Prosze o pomoc bo przyszedł czas na dorabianie tego elementu a nie mam pojecia jak wygladać on MA.
Pozdrawiam
B _________________ 6 czerwca 2011 roku ukazała się w sprzedaży książka pod tytułem "Mikrus MR-300 - 3 lata produkcji, 50 lat historii"
Zamówienia można składać na stronie: http://www.mikrus.net.pl. Zapraszamy!
Pojazd: O różnej ilości kół
Zdjęcie cyknąłem parę lat temu w Otrębusach. Później znajomy załatwił mi cały taki element wycięty ze swojego Mikrusa. Mógłbym to to wymierzyć ale jak będę w garażu.
Zasadniczo w skład wieszaka wchodzą 3 elementy: Blaszka z dwoma podłużnymi przetłoczeniami, przyspawana bezpośrednio do podwozia, wygięta pod odpowiednim kątem, do niej przyspawana jest "rynna" na oponę, również posiadająca przetłoczenia wzmacniające, trzecim elementem jest pałąk, przyspawany do dolnej blaszki, jest on ceownikiem, zagiętym na dole. Do tego dochodzi jeszcze przynitowany pasek, ja mam skórzany, taki jak na zdjęciu ale nie wiem czy nie powinien być parciany ale może nie. _________________ Jestem koneserem, czy jakoś tak.
Pojazd: 3 x Mikrus Mr-300
BARDZOBARDZOBARDZOBARDZO Dziekuje !
B _________________ 6 czerwca 2011 roku ukazała się w sprzedaży książka pod tytułem "Mikrus MR-300 - 3 lata produkcji, 50 lat historii"
Zamówienia można składać na stronie: http://www.mikrus.net.pl. Zapraszamy!