Autor |
Wiadomość |
< Ramki tylnych lamp , zamienniki , dorabianie |
|
Wysłany:
Czw Mar 21, 2013 10:11 pm
|
|
|
Ostrzeżenia: /3
Pojazd: Mikrus Syrena 126p itd
|
|
Witam , potrzebuję wszelkich informacji od osób które miały przed sobą temat tylnych lamp w mikrusie. Chodzi mi o to czy ktoś dorabiał lub dopasowywał ewentualnie czy ramki tylnych lamp jeszcze występowały w jakimś innym pojeździe ??? Chodzi mi o to że ramka i podstawa lampy przy koszu Junaka jest inna jak mikrusowa , a tylko sam klosz jest taki sam ... pomóżcie , gdzie szukać takich informacji ? Ma ktoś wymiary ? Dorabiał ktoś ??? Poniżej fotki znalezionych w grafice google fotek (fotki nie są moja własnością , mają posłużyć w rozwikłaniu tematu )
_________________ Ryszard
Ostatnio zmieniony przez ryfiu dnia Sob Mar 23, 2013 7:29 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią Mar 22, 2013 3:58 pm
|
|
|
Fan Club Adama Słodowego:)

Pojazd: Syrena 105, Ryś, Żak, Komar232, Romet50t3, motorynka, Komar sport, GNOM, Żuk A03, JAWA kaczka
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią Mar 22, 2013 9:40 pm
|
|
|
Ostrzeżenia: /3
Pojazd: Mikrus Syrena 126p itd
|
|
Tak , jestem tam już zarejestrowany odlewy już robiłem innych kloszy ( trójkątne szkiełko Warszawa M-20 i mikrus lampa stop) , będę kombinował _________________ Ryszard |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob Lis 23, 2013 11:28 am
|
|
|
V-ce Admin

Pojazd: 104 problemy
|
|
Tak trochę może i nie w temacie..ale chodzi o lampę..
Czy taki lampion..sygnowany O.W.S KRAKÓW, pochodzi/pasuje także do Mikrusa?
Tak, aukcja jest moja, z tym że opisałem go jako element wózka bocznego od Junaka..jak to mi znajomy motórzysta zasugerował..
http://allegro.pl/nowa-lampka-wozka-sum-junak-m10-m07-ows-krakow-i3731094707.html
_________________ +StARa M!łośĆ ,
cZasEm RDzEw!ejE+
Dzieci neostrady trzeba JEBA.....nować |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob Lis 23, 2013 1:05 pm
|
|